Åkervikens HundDagis

Drivs som ett familjeföretag och vi erbjuder ett boende för din hund i ett modernt hundDagis med skogen inpå knuten i råby 15 min från Eskilstuna Centrum.

Vi står för garanterad omvårdnad och omsorg av din hund. Vi har alltid hunden och kunden i centrum. Vi håller hög kvalite och har hög kunskap samt lång erfarenhet av hundar och vi förbättrar oss hela tiden.

Garanterat fritt från fyrverkerier. Samtliga närliggande gårdar har djur, därav är vi helt överens om att inga fyrverkerier får förekomma.

Iden med att driva ett hundhotell/Dagis har funnits länge och vi har rätt förutsättningar för att ge hunden bästa möjliga vistelse hos oss. Vår ide bygger på trivsel och glädje för din hund. Det är ett naturnära boende med skogspromenader varje dag. Är det varmt för hundarna en dusch efter promenad.

Hundar är olika, vi hittar alltid metoder för att varje hund ska trivas hos oss. Promenader och spontan lek gör att vi har en lugn och trivsam miljö för din hund.

Inneboxarna är väl tilltagna så varje hund får som ett eget litet rum.

Dagisbyggnaden är modernt byggd med tjock isolering för värme på vintern och för svalka på sommaren. Lokalerna är luftiga och ljusa.

Vi har valt att ha lek och rastgårdar en bit ifrån hotellet pga att hundarna ska få en lugnare miljö när dom är inne.
Kontakta oss

Åkervikens HundDagis
635 10 Eskilstuna

mobil: +46(0) 70 99 00 589

maria.akerviken@hundhotell.org
Öppettider

Dagis: 6.30-18.00