Janne och Maria är sedan barnsben uppvuxna med bruks-, jakt-, och rena sällskapshundar bland annat schäfrar, stövare, karelisk björnhund, rottweiler, cockerspaniel, golden,- och flatcoated retriever. Hundintresset har vuxit med åren och tog rejäl fart när vi träffades för 27 år sedan. Numer är ett liv utan hund helt otänkbart för oss, det är för oss naturligt att ta hand om olika hundar och raser. Har även kennel Fieldbay, liten uppfödning av flatcoated retriever och Cockerspaniel.

Maria är aktiv inom lydnad och utställning och har hög,- bred kunskap i handhavande av hund och om de flesta raser. Maria har ett stort kontaktnät över hela Sverige. Maria har också provat att jobba på Strömsholms djursjukhus,där hon trivdes väldigt bra, men bestämde sig för att satsa på sin dröm om att driva ett hundhotell.

Janne innehar sedan 1989 jaktlicens och har god insikt i hur praktisk jakt med hund går till. Vi båda tränar egna hundar i både lydnad och viltspår. Jakten har mer inneburit ett intresse för djur och natur än jakten i sig.

Som gammal byggnadsarbetare var det självklart för Janne att, med egna händer, bygga upp Åkervikens hundhotell. Nu jobbar Janne för att ständigt förbättra så att hundarna får en så bra vistelse på hotellet som möjligt.

Vi har två döttrar Linda och Malin. Båda arbetar och har egen verksamhet "Åkervikens Hälsa o Kroppsvård". Båda döttrarna har god hand med hundar så även de hjälper till när det behövs på hotellet.


OBS! VIKTIGT!
30km Kör sakta på hela grussträckan, lösgående djur.


Kontakta oss

Åkervikens Hundhotell
635 10 Eskilstuna

tel:       +46(0) 16 51 23 78

mobil: +46(0) 70 99 00 589

maria.akerviken@hundhotell.org
Öppettider

Hotellet har öppet året om.

In- och utskrivningar:

Kl: 09.00 eller 16.00 alla dagar utom lördagar.
  

I butiken finns:

Du tjänar på att handla hos oss..


Denta frisk för tänder och andedräkt...

Pressade ben och tuggrullar i olika storlekar...


Lite extra för fodret...Floss...

solros
Leksaker...

filtar, hundgodis m.m. m.m.

Allt till bra priser...